Simbol d.o.o.

Podjetje Simbol d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2002, ko nas je podjetniška žilica pognala v svet turizma. V svet, ki nikoli ne spi.

Naša pot se je začela s Simbol Hostlom na Gerbičevi ulici, nadaljevala s Hostlom H2O in v zadnjih letih nadgradila še z Most Hostlom, Rooms Sincere 1830 in Sobami Ambrožič na Petkovškovem nabrežju.

V prihodnosti bomo naše nastanitvene kapacitete dopolnili z zgodbami, ki bodo v gostih pustile nepozaben vtis. Takšen, kot ga že danes pusti mesto Ljubljana.

CSS transforms are not supported in your browser CSS transitions are not supported in your browser Sorry, only modern browsers are supported. Please upgrade your browser.

Varovanje zasebnih informacij

Pri podjetju Simbol d.o.o. skrbimo za zasebnost naših intresentov, ki nam, zaradi potrebe po dvosmerni komunikaciji, posredujejo svoje podatke.

Zbiranje podatkov

Na spletnih straneh podjetja Simbol d.o.o. lahko z uporabo spletnih obrazcev zahtevate dodatne informacije ali pa z nami stopite v stik prek elektronske pošte. V teh slučajih Vas posebej obvestimo, katere osebne podatke morate posredovati in katere posredujete po želji, kako bodo ti podatki uporabljeni in kako zahtevate odstranitev osebnih podatkov z naših seznamov.

Uporaba in razkritje osebnih podatkov

S tem, ko prek naših spletnih strani posredujete svoje osebne podatke, nas pooblaščate, da jih uporabimo za objavljene namene (e-novice, kontaktni obrazec, e-pošta). Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali treji osebi ki bi podatke lahko uporabila v zle namene. Poleg tega lahko zbrane podatke uporabimo, razkrijemo in hranimo, kadar to nalagajo predpisi, kadar je to potrebno zaradi zaščite podatkov ter Vas in nas samih pred morebitnimi prevarami in drugimi zlorabami ter v zvezi z uveljavljanjem morebitnih pravnih zahtevkov in obveznosti.

V večini primerov posredovane osebne podatke uporablja podjetje Simbol d.o.o. le za potrebe obveščanja svojih interesentov o dejavnostih povezanih s ponudbo podjetja.

Spremembe te Izjave

Izjavo o varstvu osebniih podatkov na spletnih straneh podjetja Simbol d.o.o. občasno spreminjamo in dopolnjujemo, zato Vas vabimo, da jo preberete vsakokrat, ko nam posredujete svoje osebne podatke.